[Cafenele] Dante Café&Dine

Municipiul Alba Iulia și-a îmbogățit oferta în materie de restaurante, prin apariția unui nou local. Este vorba despre ”Dante Café & Dine”, un restaurant cochet și fancy care se dorește a fi un pion alături de municipalitate în ceea ce privește promovarea turistică, prin detaliile inserate în decor și nu numai.

Situat la intrare în Cetatea Alba Carolina, lângă Hotel Cetate, ”Dante” vine în întâmpinarea clienților cu un design atrăgător și o experiență culinară senzorială, cu specific internațional, menită să satisfacă gusturile celor mai pretențioase papile gustative. Localul este întins pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați, are o capacitate de peste 50 de locuri și dispune de un separeu pentru mese de protocol sau întâlniri de afaceri.

Printre elementele de decor impozante și inspirate, legate de numele restaurantului, clienții vor putea regăsi o statuie a lui Dante Alighieri și două picturi Sandro Boticelli, unul dintre cei mai mari pictori, pasionat cititor al lui Dante.

 

Adresa restaurantului: Alba Iulia, strada Aurel Vlaicu, nr 35 (lângă Hotel Cetate). Program de funcționare: de luni până vineri, între orele 8.00 – 24.00, iar sâmbătă și duminică, în intervalul orar 9.00 – 24.00.

 

Cafenele Restaurante

Related Listing

Place Your Review

Rate this place by clicking a star below :

*


In atentia proprietariilor: Daca doriti mai multe detalii despre localul dvs. va rugam sa trimiteti un mail cu toate datele disponibile.