Somatii de la E-ON Gaz pentru reinnoirea contractului

Consumatorii casnici din judetul Alba care nu si-au reinnoit contractul de furnizare  a gazelor naturale  pana la aceasta data sunt atentionati de E-ON Gaz, ca trebuie sa se prezinte de urgenta la sediile firmei din orase si municipii, pentru semnarea noului contract.

Cetatenii in cauza au primit somatii prin care au fost avertizati ca risca debransarea in cazul in care nu intra in legalitate.

Noul contract de furnizare a gazelor naturale, aprobat prin Ordinul nr. 77/2009 al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei, a fost trimis prin posta, in doua exemplare tuturor abonatilor, inca din a doua jumatate a anului 2009, mai exact odata cu facturile de consum pe lunile septembrie si octombrie.

Abonatii trebuiau sa completeze datele contractului, sa-l semneze si sa trimita un exemplar, impreuna cu o copie a actului de identitate a titularului de contract prin posta pe adresa Sediilor E-ON Gaz de care apartin, sau prin depunere personala la sediu.

Abonatii E-ON Gaz care nu au primit prin posta cele doua exemplare pentru noile contracte pot informa despre situatia lor la Centrul de Relatii cu Clientii din Alba Iulia, str. Olteniei nr.21A, telefon: 0258-812860.

Evenimente , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Listing

Place Your Review

Rate this place by clicking a star below :

About Geo Places

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Praesent aliquam, justo convallis luctus rutrum, erat nulla fermentum diam, at nonummy quam ante ac quam. aliquam, justo convallis luctus rutrum justo convallis

Latest News